Goede kwaliteit

Van oorsprong zijn de spaarpotten van aardewerk gemaakt en voorzien van een g

Lees meer

Veelzijdigheid van hout

Hout wordt op vele manieren gebruikt en kan in veel eindproducten worden teru

Lees meer

Altijd de juiste maat

Van vierkant tot langwerpig en van rond tot driehoek, u kunt het zo gek niet

Lees meer

Hout

De charme van houten speelgoed of kado's is niet te evenaren. Voor houten artikelen bent u bij Lifestylekado aan het juiste adres. U vindt bij ons altijd een juist kado of decoratief houten object. Wij bieden u een totaalassortiment aan houten producten. Een greep uit ons assortiment,


Binnen deze categorieën heeft u een ruime keuze aan leuke en verrassende houten producten voor verschillende prijzen.

Cadeau tips van Sinterklaas Ook altijd veel moeite met het kiezen van het juiste Sinterklaascadeau? Zoek dan niet langer en voorkom Sinterklaasstress. kijk je snel op Sinterklaasfan.nl voor een handig overzicht met leuke en betaalbare cadeaus.

Artikelen

Veelzijdigheid van hout

Categorie: Hout / 18-04-2014 16:49

Hout wordt op vele manieren gebruikt en kan in veel eindproducten worden terug gevonden. Hout vormt in veel gevallen de basis van producten. De veelzijdigheid van hout is bijna oneindig. In de juiste handen kan hout worden omgetoverd tot een waar kunstwerk. Maak ook een ander of uzelf blij met een houten product, bestel deze vandaag nog.

Lees meer...

Altijd aanwezig

Categorie: Hout / 18-04-2014 16:48

Houten artikelen zijn en zullen altijd blijven bestaan. Wel is er een toenemende populariteit. Houten artikelen worden steeds gewilder en zijn een graag gezien object. Het heeft te maken met de duurzaamheid en authenticiteit van hout. Het staat dicht bij de mens en ademt natuur. Kiest u voor een houten product als kado, dan verzekerd u uzelf

Lees meer...

Ons eigen keurmerk

Categorie: Hout / 18-04-2014 16:47

Zoals op hout een bepaald keurmerk zit dat de afkomst verantwoord, handhaven wij ons eigen keurmerk. Een keurmerk dat u zeker stelt van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Zodoende bent u als klant altijd voorzien van de juiste informatie en kunt u vertrouwd uw keuze laten vallen op het gewenste product.

Lees meer...